image
Sursa foto: poliția.md//foto simbol

Individul care împreună cu concubina sa și-a ucis soția și a îngropat-o într-o pădure la Edineț, reținut după 13 ani

Un bărbat de 33 de ani, bănuit că împreună cu concubina sa de 29 de ani și-a ucis din gelozie soția, acum 13 ani, a fost reținut. Potrivit PCCOCS, crima s-a produs în anul 2006, în localitatea Constantinovca, Edineț.

Femeia de 29 ani urmează a fi anunțată în urmărire internațională, pentru a fi extrădată autorităților din Republica Moldova și deferită justiției.

Bărbatul a fost reținut pe data de 13 noiembrie.

Forțele de ordine au stabilit că bărbatul de 33 ani, împreună cu o femeie în vârstă de 29 ani, ambii originari din raionul Edineț, din motiv de gelozie au omorât-o pe soția bărbatului în luna mai a anului 2006. Iar ca să ascundă urmele faptei, au îngropat corpul neînsuflețit al acesteia într-un câmp din apropierea satului Constantinovca al raionului Edineț.

După ce a fost audiat, suspectul și-a recunoscut vina și a relatat toate circumstanțele comiterii crimei, iar ulterior a fost reținut. Iar în rezultatul învinuirii aduse de procurorii PCCOCS, acest a fost plasat în arest preventiv. Femeia de 29 ani urmează a fi anunțată în căutare internațională, pentru a fi extrădată autorităților Moldovei și deferită justiției.

Potrivit legii, persoanele culpabile de „omor intenționat” se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 15 ani sau cu detenție pe viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: