Motorola RAZR 2019 se lansează în Europa: Cât costă telefonul pliabil fără tastatură

După speculații care s-au întins pe parcursul mai multor ani, Motorola Razr pare să fie cel mai interesant smartphone din ultima perioadă și, probabil, singurul telefon pliabil care se va vinde ca pâinea caldă, scrie Playtech.ro.

Foto: playtech.ro

Dacă îți aduci aminte de originalul RAZR de acum câteva decenii, este imposibil să nu te îndrăgostești de versiunea actualizată, cea evidențiată de sufixul 2019. Vorbim în continuare despre un gadget pliabil, ca în varianta originală, dar, de această dată, interiorul ascunde un ecran, atât. Nu există o tastatură fizică sau alte artificii tradiționale.

Pe cât de bine sună Motorola RAZR 2019, mulți au avut emoții că nu-l vor putea cumpăra decât în Statele Unite ale Americi și doar prin intermediul unui singur operator de telefonie. Se pare, însă, că realitatea nu este chiar atât de sobră.

Deși este foarte probabil ca în Statele Unite să-l poți achiziționa doar prin intermediul operatorului Verizon, la prețul de 1500 de dolari sau cu un abonament generos, în rate, se pare că europenii sunt mai norocoși. Spre bucuria fanilor, se pare că noul RAZR va ajunge în Europa, chiar dacă va fi un pic mai scump.

Conform zvonurilor din piață, prețul de 1.500 de dolari practicat de Verizon se va reflecta în 1.680 de euro pentru europeni. Este, însă, important de reținut că, spre deosebire de exemplarul comercializat în SUA, tu îl vei achiziționa într-o iterație deblocată, ce poate funcționa în orice rețea. Americanii nu au același beneficiu după investiția deloc neglijabilă.

În privința țărilor privilegiate, după Statele Unite, Motorola RAZR 2019 se pare că va ajunge în Suedia, începând cu 24 ianuarie, urmată în aceeași perioadă de Olanda.

Singurul reproș la adresa noului RAZR constă în camera nu foarte impresionantă și chipsetul departe de a fi unul de vârf. Pe de altă parte, dacă îți iei acest smartphone de la Motorola o vei face pentru design și pentru ecranul spectaculos.

Motorola Razr / Sursa:playtech.ro


Pub