(video) După 13 ani de la crimă, un bărbat și concubina acestuia au fost reținuți pentru omorul soției sale. Bănuiții riscă detenție pe viață

Un bărbat în vârstă de 33 ani, împreună cu concubina în vârstă de 29 ani, ambii originari din raionul Edineț, au omorât-o pe soția acestuia în luna mai a anului 2006, din motiv de gelozie, apoi au îngropat-o în apropierea satului Constantinovca.

Foto: PCCOCS

În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că bănuiții pentru a ascunde urmele faptei, au îngropat corpul neînsuflețit al acesteia într-un câmp din apropierea satului Constantinovca al raionului Edineț.

După ce a fost audiat, suspectul și-a recunoscut vina și a relatat toate circumstanțele comiterii crimei, iar ulterior a fost reținut.

Potrivit Procuraturii Generale, în rezultatul învinuirii aduse de procurorii PCCOCS, bănuitul a fost plasat în arest preventiv.

Femeia de 29 ani urmează a fi anunțată în căutare internațională, pentru a fi extrădată autorităților Moldovei și deferită justiției.

Potrivit legii, persoanele culpabile de „omor intenționat” se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 15 ani sau cu detenție pe viață.


Pub