(video) Doi bărbați riscă până la patru ani de închisoare pentru furt. Spărgeau geamurile automobilelor, sustrăgeau bunurile aflate în ele, apoi le vindeau

Doi bărbați, originari din raioanele Fălești și Drochia, sunt cercetați penal pentru mai multe furturi de bunuri și instrumente destinate lucrărilor de construcție din automobile.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că în perioada septembrie-octombrie ale anului curent, bărbații au pătruns în cel puțin 4 automobile parcate prin curțile blocurilor de locuit din sectorul Râșcani, scrie în comunicatul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Potrivit oamenilor legii, bănuiții pătrundeau în interiorul automobilelor prin deteriorarea geamului, de unde au sustras mai multe bunuri și instrumente destinate lucrărilor de construcție. Suma totală a pagubei cauzată victimelor a fost estimată la suma de 15 000 lei.

În cadrul investigațiilor, făptașii și-au recunoscut vinovăția, comunicând că bunurile sustrase le-au vândut pentru profit.

Suspecții au mai fost anterior cercetați penal pentru furt.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă de până la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Pub