(video) Novitec a „preparat mai gustos” noul Lamborghini Aventador SVJ

Noul Lamborghini Aventador SVJ a ajuns într-un final şi pe mâinile băieţilor iscusiţi de la Novitec Torado, subdiviziune a Novitec Group, care se ocupă exclusiv de modificarea produselor mărcii italiene.

Motorul V12 natural aspirat nu a fost atins, dar în schimb pentru acest supercar s-au pregătit alte dotări menite să-l facă mai interesant de condus.

Foto: autoblog.md

În primul rând se menţionează despre dezvoltarea şi montarea unui pachet aerodinamic complet cu elemente din fibră de carbon, toate fiind testate în tunel eolian pentru o maximă eficienţă. Componentele Novitec au făcut ca aerodinamica maşinii să fie îmbunătăţită semnificativ faţă de ceea ce oferă Lamborghini din uzină, oferind în același timp vehiculului un aspect mai agresiv.

Forma și designul componentelor aerodinamice individuale se bazează pe testarea extinsă a acestora într-un tunel eolian special pentru a obține forma și funcția aerodinamică optimă. În dezvoltarea acestor părţi se pune foarte mult accent pe estetica pieselor individuale, astfel încât accentele de design vizual să nu modifice drastic elementele fundamentale ale vehiculului. Află mai multe detalii şi admiră automobilul într-o frumoasă galerie de imagini, pe AutoBlog.MD


Pub