Maia Sandu, despre numirile din Guvern: „Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc”

Fosta prim-ministră, Maia Sandu, s-a expus pe marginea numirilor în funcții a câtorva persoane în cadrul ședinței Guvernului, menționând că ceea ce s-a întâmplat astăzi, reconfirmă relația de parteneriat dintre socialiști și democrați. Declarația a fost făcută pe pagina oficială de facebook a Maiei Sandu.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, Maia Sandu a menționat că „numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată.”

Tototdată, fosta prim-ministră a mai adăugat că „asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași.”

Maia Sandu / Sursa:Maia Sandu/facebook

UNIMEDIA amintește că astăzi în cadrul Guvernului au fost efectuate mai multe numiri în funcție de ambasadori, șef al IGP și secretari de stat.


Pub