(video) Două magazine din Edineț au fost ținta hoților noaptea trecută: Jafurile au avut loc la câteva minute distanță

Două magazine din Edineț au fost ținta hoților noaptea trecută. În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 03:37, făptașii au pătruns într-un magazin Enter, de unde au reușit să sustragă oarecare bunuri, iar la câteva minute, hoții au descins și ce de-a doua unitate comercială, însă, planurile le-au fost date peste cap, după ce s-a declanșat alarma.

Foto: captură video

Potrivit Poliției, noaptea trecută, în jurul orei 03.45, Servciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Edineț a fost anunțat de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, că persoane necunoscute, cu glugă pe cap, au pătruns în sediul unui magazin situat în orașul Edineț.

Totodată, în jurul orei 03.50 a parvenit un alt apel precum că într-un alt magazin situat în orașul Edineț, s-a declanșat alarma și la ieșirea grupei de reacționare s-a depistat geamul magazinului deteriorat.

La fața locului s-a stabilit că, în jurul orei 03.37, câteva persoane necunoscute au pătruns în magazinul Enter, deteriorând ușa din termopan și gratiile.

Ulterior, în jurul orei 03.41, s-au deplasat în apropierea celui de-al doilea magazin, situat la fel în orașul Edineț, unde au pătruns în interior pe geam. Însă, la declanșarea alarmei, făptașii au fugit într-o direcție necunoscută, fără a fi sustrase careva bunuri.

La momentul actual, Grupa Operativă efectuează cercetări la fața locului, asfel încă nu se cunosc exact ce bunuri au fost sustrase și care este suma pagubei.

Se desfășoară acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și stabilirii făptașilor.


Pub