/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O fostă deputată democrată, numită consilier în domeniul social al președintelui țării

missing
19 noiembrie 2019, ora 12:17

O fostă deputată democrată a fost numită consilier în domeniul social al președintelui Igor Dodon. Este vorba despre Galina Balmoș, care a fost anterior și ministru al Protecției Sociale, Familiei și Copilului în guvernele Tarlev 2, Greaceanîi 1 și 2.

Respectiv, Balmoș și Dodon au fost colegi în cele două guverne conduse de Zinaida Greceanîi.

Decretul de numire a Galinei Balmoș în nou funcție a fost semnat astăzi de președintele țării, Igor Dodon.

”Țin să menționez că am activat împreună cu doamna Balmoș în guvernul Tarlev și în guvernul Greceanîi, în anii 2007-2009, ea deținând funcția de ministru al protecției sociale, familiei și copilului. De asemenea, Galina Balmoș a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova”, a menționat Dodon.

Igor Dodon s-a arătat convins că Galina Balmoș are suficientă experiență ca să continue implementarea politicilor sociale eficiente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram