image
Sursa foto: Facebook

FOTO // Un individ beat a vandalizat cu o rangă o ambulanță din Chișinău și l-a atacat pe șofer

O ambulanță a fost vandalizată de un tânăr de 28 de ani în timp ce echipajul medical se afla la o solicitare în capitală. Mai mult, și șoferul acesteia a fost agresat de bărbatul care se afla în stare de ebrietate.

Totul s-a întâmplat pe data de 17 noiembrie, la ora 00:20, când echipa AMU se afla la solicitare pe strada Petru Zadnipru18/2, iar șoferul ambulanței se afla în autosanitară.

Tânărul de 28 de ani, care se afla în stare de ebrietate, cu puțin timp înainte de acest caz a solicitat serviciul 112 pentru a-i acorda primul ajutor medical prietenei acestuia după ce i s-a făcut rău.

În timp ce se afla la balconul apartamentului acesta a zărit în curtea blocului o altă ambulanță venită pentru o altă solicitare.

Bărbatul a ieșit afară din bloc și fiind vizibil înfuriat de faptul că ambulanța pe care a solicitat-o nu a ajuns încă la destinație a agresat șoferul.

Mai apoi, individul a lovit ambulanța cu o rangă metalică. Astfel, bărbatul a spart parbrizul ambulanței, sticla laterală și cea din spate, oglinzile și semnalizatoarele din spate.

Șoferul a fost nevoit să blocheze ușile ambulanței și să solicite ajutor.

Făptașul în vârstă de 28 de ani a fost reținut de poliție.

Acesta este cercetat pentru huliganism și riscă să achite o amendă de 52.500 de lei sau să fie condamnat la trei ani de pușcărie.

FacebookFacebook

FacebookFacebook

FacebookFacebook
FacebookFacebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: