(video) Premieră mondială: Noul Ford Mustang Mach-E – un concurent serios pentru Tesla Model Y

Ford extinde familia Mustang pentru prima dată în ultimii 55 de ani, adaptând celebrul logo la era electrică prin noul Mustang Mach-E: un SUV complet nou, full-electric și născut din aceleași idealuri de libertate care au inspirat cel mai vândut coupe sport al lumii.

Modelul a fost prezentat la Los Angeles acum câteva ore.

Foto: autoblog.md

Mustang simbolizează libertatea, progresul, performanța și spiritul rebel. Astăzi, Mustang e gata să reinterpreteze aceste idei în favoarea unui viitor electric, cu spațiu dedicat nevoilor în continuă creștere a clienților și cu actualizări online over-the-air avansate care vor continua să îmbunătățească vehiculul după achiziție.

„La prima ediție a Salonului Auto de la Detroit, Henry Ford a spus că lucrează la ceva ce va lovi omenirea ca un trăsnet. Acel ceva a fost Model-T. Astăzi, Ford Motor Company se mândrește cu dezvăluirea unei mașini care lovește din nou cu puterea unui trăsnet. Noul Mustang Mach-E, un model complet electric. E rapid. E distractiv. E întruchiparea libertății pentru o nouă generație de posesori Mustang”, a declarat Bill Ford, președinte executiv Ford Motor Company.

Află toate detaliile despre model, cum arată la interior, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD


Pub