La următoarea ședință a CMC, Platforma DA va înainta un proiect privind înfrățirea municipiului Chișinău cu județul Cluj

La următoarea ședință a Consiliului Municipal Chișinău (CMC), ce va avea loc la data de 20 noiembrie, fracțiunea municipală a Platformei DA va veni cu un proiect pe odinea de zi privind înfrățirea municipiului Chișinău cu județul Cluj. Anunțul a fost făcut de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă.

Foto: UNIMEDIA

„Săptămâna viitoare, colegii noștri vor veni în Consiliul Municipal Chișinău cu propunerea de adoptarea unei decizii, de înfrățirea municipiului Chișinău cu consiliul județean Cluj, unde există de mult timp o astfel de decizie. Acesta este unul dintre proiectele noastre, de atragerea fondurilor interne și externe, pentru dezvoltarea urbană, infrastructură, transport, drumuri, mediu, medicină și educație”, a declarat Andrei Năstase, după desfășurarea Consiliului Politic Național al Platformei DA.

UNIMEDIA amintește că astăzi a avut loc ședința consiliului Politic Național al Platformei DA, în urma căreia s-a decis că formațiunea își va crea Asociația primarilor și consilierilor aleși în urma alegerilor locale generale.

Totodată, deputatul ACUM, Igor Munteanu, a fost numit în funcția de vicepreședinte al platformei.


Pub