Igor Dodon, după ședința Consiliului Republican al PSRM: „Am solicitat întregii echipe să nu se lase cuprinsă de euforie”

Președintele Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce a fost la ședința Consiliului Republican al PSRM. Acesta spune că a fost invitat de socialiști, unde a vorbit despre reușitele alegerilor locale și faptul că avem un nou Guvern.

Foto: Facebook.com/Igor Dodon

„i-am felicitat pe toți cei prezenți cu obținerea rezultatelor foarte bune la alegerile locale generale din 20 octombrie și 3 noiembrie curent. Am urat succes în activitate tuturor președinților de raioane, primarilor, consilierilor municipali, raionali și locali, aleși pe listele PSRM.

Totodată, am subliniat că Republica Moldova, în această săptămână, a intrat într-o perioadă principial nouă, după învestirea unui nou Guvern, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Am reiterat faptul că cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare, iar, din acest motiv, trebuie să depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți situația din țară”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Referindu-mă la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, am asigurat membrii formațiunii că noi avem toate șansele să transformăm Republica Moldova într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură, ceea ce va impulsiona creșterea economică.

Reieșind din acest considerent, am solicitat întregii echipe să nu se lase cuprinși de euforie, deoarece evaluarea activității lor se va face în baza rezultatelor concrete și nu a lozincilor. Am îndemnat fiecare primar și consilier imediat să înceapă lucrul în vederea realizării obiectivelor propuse”, a conchis Dodon.

UNIMEDIA amintește că, astăzi, 16 noiembrie, la Casa Sindicatelor din capitală, a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor. Această întrunire a fost ținută departe ochii presei.


Pub