15:18:28 29.03.2024
Stiri

400 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Oferta care ZGUDUIE Parisul după meciul cu R. Moldova! Francezii anunţă că atacantul şi-a dat acordul

Sport 16.11.2019 09:27 Vizualizări4481 Autor: Ziarul National
400 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Oferta care ZGUDUIE Parisul după meciul cu R. Moldova! Francezii anunţă că atacantul şi-a dat acordul


Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid începe să prindă contur. Presa franceză şi cea spaniolă au căzut de acord: atacantul francez se îndreaptă spre Santiago Bernabeu.

Florentino Perez are un plan clar prin care vrea să oprească dominaţia Barcelonei la nivel intern, dar şi pentru a ridica din nou Real Madrid pe cele mai înalte culmi ale fotbalului european. Mai presus de toate, preşedintele madrilenilor vrea să formeze o nouă echipă care să marcheze o epocă. Cap de listă este Kylian Mbappe, superstarul francez de la Paris Saint Germain.

Preşedintele clubului Real Madrid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor vara viitoare. Conform presei iberice, acesta este motivul pentru care Perez nu a făcut nici măcar o încercare de a-l transfera pe Neymar la Real Madrid vara trecută.

Din acelaşi motiv, Florentino Perez a strâns din dinţi şi a apelat la un nou credit bancar, care va ajuta Real Madrid să dea cea mai mare lovitură din toate timpurile.

Real Madrid îl vrea pe Mbappe şi vrea să-l transfere încă din 2020, nu din 2021 aşa cum se credea iniţial. Operaţiunea este cu adevărat galatică.

Mai marele blanco ştie că 300 de milioane de euro cât se pregătea să ofere iniţial nu vor fi suficiente pentru a-l aduce pe super starul parizienilor pe Santiago Bernabeu. Din acest motiv, Florentino este pregătit cu o ofertă şi mai mare: 400 de milioane de euro! Marele său avantaj? Ei bine, marele său avantaj este chiar Mbappe, pentru că francezul nu doar că vrea să plece de la Paris, dar vrea să o facă doar la Real Madrid.

Madridul nu vrea să-i ”deranjeze” pe şeici, iar presa spaniolă scrie că Mbappe a făcut deja primele gesturi prin care îşi pregăteşte terenul pentru a semna cu Real Madrid. ”Totul trebuie să vină de la el” scriu spaniolii, care notează şi că Mbappe a refuzat deja o mega propunere salarială de prelungire a acordului cu PSG.

Asta la scurt timp după ce Mbappe a anunţat că nu exclude o posibilă plecare pentru a căuta alte provocări, la un alt nivel. El a şi recunoscut totdată că vrea să plece în fotbalul spaniol, iar destinaţia sa preferată este Real Madrid, clubul unde a evoluat idolul copilăriei sale, Cristiano Ronaldo. Florentino Perez este convins că oferta de 400 de milioane de euro va fi pe placul parizinielor, care nu vor forţa nota pentru a ţine sub contract un fotbalist care vrea să plece. De altfel, presa franceză este sigură că Real Madrid are deja acordul fotbalistului şi al familiei sale.

Suma de 400 de milioane de euro este confirmată şi de francezii de la Le Parisien, care susţin că cei de la Madrid au aflat că acesta ar fi preţul despărţirii dintre PSG şi Kylian Mabppe. Mai mult, cei de la Business Insider anunţă că Real Madrid ar putea mări oferta chiar şi la 500 de milioane de euro. Cam atât de mult şi-l doreşte Florentino Perez pe Mbappe la Real Madrid. ”Niciodată, preşedintele Realului nu a dorit la Real Madrid un fotbalist mai mult ca pe Mbappe” a confirmat şi fostul redactor al cotidianului MARCA, Eduardo Inda.

20 de ani are Kylian Mbappe Lotin

Din 2017 joacă Mbappe la PSG

69 de goluri a marcat Mbappe în trei sezoane pentru francezi

9 goluri în 11 meciuri are Kyilian Mbappe în actuala stagiune

Modric se poate despărţi de Real Madrid

În altă ordine de idei, actualul deţinător al Balonului de Aur, croatul Luka Modric nu traversează cea mai bună perioadă la Real Madrid, iar în acest sezon a bifat doar nouă meciuri, în toate competiţiile, pentru echipa lui Zinedine Zidane.

În aceste condiţii, Luka Modric este foarte aproape de o despărţire de Real Madrid. De altfel, mijlocaşul croat a vrut să plece de pe Santiago Bernabeu încă din vara acestui an, însă, până la urmă, a decis că este mai bine să rămână sub comanda lui Zinedine Zidane în prima parte a actualei stagiuni. Deşi contractul croatului cu Real Madrid expiră în vara anului 2020, presa din Spania anunţă că Florentino Perez l-ar putea lăsa pe Modric să plece încă din luna ianuarie pentru a începe pregătirea cu noua sa echipă. Mijlocaşul de 34 de ani a bătut palma cu David Beckham pentru a merge la Inter Miami, echipă patronată de starul englez şi care se află la primul său sezon din istorie în MLS.

Sursa: telekomsport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md