Președintele Consiliului Audiovizualului, despre acuzațiile Olgăi Guțuțui: „Sunt la nivel de zvonistică. Să vină cu probe”

Președintele Consiliului Audiovizualului (CA), Dragoș Vicol a declarat că acuzațiile Olgăi Guțuțui sunt „la nivel de zvonistică” și că aceasta ar trebui să vină cu probe. Guțuțui și-a dat demisia din funcția de membră CA și a acuzat instituția că ar fi politizată.

Foto: privesc.eu

„Este un deja-vu. Au mai plecat persoane, cu aceleași acuzații, fără să aducă probe concludente și pertinente. Sunt acuzațiile celor că nu au reușit să se manifeste plenar, în calitate de membru.

Aceste acuzații sunt la nivel de zvonistică, bârfe. Să vină cu probe”, a declarat pentru UNIMEDIA președintele CA, Dragoș Vicol.

Olga Guțuțui a demisionat din funcția de membră a Consiliului Audiovizualului, instituție în care a activat timp de peste patru ani.

Amintim că la data de 29 iulie, Maia Sandu, atunci prim-ministră, a cerut demisia in corpore a membrilor Consiliului Audiovizualului. Prim-ministra s-a prezentat în debutul ședinței publice din 29 iulie a instituției.

La data de 3 iulie, membrii Comisiei parlamentare cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media au dat aviz negativ pentru raportul de activitate a Consiliului Coordonator al Audiovizualului pentru anul 2018. Și aceștia au cerut demisia in corpore a membrilor CA.


Pub