Primarul capitalei, Ion Ceban, vizitat de ambasadorul SUA la Chișinău: „Am convenit să construim o platformă de comunicare permanentă”

De la validarea mandatului de primar al capitalei, Ion Ceban a avut mai multe întâlniri cu ambasadorii acreditați la Chișinău. Astăzi, edilul s-a văzut cu Excelența Sa, Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

Foto: Ion Ceban/facebook

„I-am mulțumit pentru felicitări și am comunicat despre prioritățile pentru prima perioadă de aflare a mea în funcția de edil al capitalei, cât și despre obiectivele mandatului meu. Am convenit să construim o platformă de comunicare permanentă”, a menționat Ceban.

Totodată, de menționat că prima întrevedere Ion Ceban a avut-o cu ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov. Ulterior, l-a primit la Primărie în calitate de oaspete pe ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

UNIMEDIA amintește că în urma turului II al alegerilor locale din 3 noiembrie, Ion Ceban a câștigat fotoliul de primar de Chișinău, cu votul a 52.39% dintre alegătorii care și-au exercitat dreptul la vot. Contracandidatului său, Andrei Năstase, a beneficiat de susţinerea a 47.61% din electorat. Ion Ceban este primul edil de stânga din istoria capitalei Republicii Moldova.


Pub