Cele mai citite știri de pe Jurnal.md
Social 15 noiembrie 2019, 20:55 | 1339

A venit timpul sa aflam cele mai citite stiri de pe portalul Jurnal.md din ultimele 7 zile. Ce subiecte au captat atentia publicului ne spune colega noastra Veronica Purice.

Cea mai citita stire din ultimele 7 zile este cea despre care scriam ca un copil de 7 ani din Balti a fost tamponat de un automobil in timp ce traversa strada neregulamentar. Micutul nu a tinut cont de culoarea rosie a semaforului si s-a angajat la traversarea strazii, moment in care a fost lovit de o masina. Acesta a ajuns la spital fiind internat pentru cateva zile. Acest subiect a fost accesat de peste 35 de mii de ori.

Topul este urmat de articolul in care informam cititorii ca Victor Chirila si-a retras candidatura pentru functia de ambasador al Republicii Moldova in Franta. Acesta a declarat ca nu vrea sa lucreze cu oameni care nu au incredere in el. Articolul care a fost citit de mii de ori a fost si distribuit pe retelele de socializare de circa 2000 de internauti.

Iar stirea in care scriam ieri despre nenorocirea, prin care a trecut o tanara din Nisporeni, incheie topul celor mai vizualizate stiri de pe Jurnal.md. Femeia a fost stropita cu benzina si incendiata, dupa ce concubinul ei a aflat ca aceasta voia sa plece la munca peste hotare. Acum, pe numele barbatului a fost pornit un dosar penal.

Acestea au fost cele mai stiri din ultimele 7 zile. Noi va dam intalnire si vinerea viitoare. Si nu uitati, cititi Jurnal.md pentru a fi informati corect si la timp despre tot ce se intampla aici si in lume. 

Opinia ta contează. Comentează!