/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/UPDATE/ Un bărbat, găsit mort într-un apartament din sectorul Râșcani

15 noiembrie 2019, ora 12:19

UPDATE ORA: 12:19 Bărbatul a fost găsit mort într-un apartament amplasat pe strada Nicolae Dimo din sectorul Râșcani al capitalei. Pe corpul victimei au fost depistate semne de moarte violentă. 

Poliția a fost alertată prin intermediul Serviciului 112, ieri la ora 14:00. Imediat la fața locului s-au prezentat și oamenii legii. Ulterior, urmează să se desfășoare expertiza medico legală care va stabili cu exactitatea cauza decesului.

Suspectul reținut în acest caz este un bărbat de 38 de ani. Bănuitul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

În acest sens, a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Omor”, care prevede închisoare pe un termen de la zece până la 15 ani.

Știrea inițială: Un bărbat de 60 de ani a fost găsit ieri fără suflare pe strada Nicolae Dimo din sectorul Râșcani al capitalei. Polițiștii presupun că ar fi vorba de un omor.

Potrivit ofițerei de presă a Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Svetlana Scripnic, la moment oamenii legii au inițiat un proces penal. În acest caz a fost reținut un suspect. Deocamdată nu se cunoaște cine a alertat Poliția.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar ulterior polițiștii vor oferi detalii noi.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram