/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ O familie din Afganistan, reținută în Ungheni pentru că a încercat să ajungă ilegal în Germania

missing
15 noiembrie 2019, ora 13:12

O familie din Afganistan a fost reținută de polițiștii de frontieră pentru că intenționa să ajungă ilegal din Republica Moldova în România în schimbul unei sume de opt mii de euro, destinația finală fiind Germania. Este vorba de doi maturi și doi minori de 17 și respectiv doi ani. Făptașii au fost stopați în apropiere de satul Costuleni, raionul Ungheni.

Cetățenii afgani au spus polițiștilor că orașul de origine este des atacat de forțele militare teroriste, iar unele rude ale acestora au avut deja de suferit de pe urma acestor confruntări. Drept urmare, cetățeni străini intenționau să traverseze clandestin frontiera moldo – română, împreună cu copii, spun procurorii.

Oamenii legii spun că i-au stopat pe cetățenii afgani pentru a exclude orice risc față de copiii minori, legat de eventuala tentativă de transportare ilegală peste râul Prut. Ulterior, dânșii au constat că inclusiv minorul de 17 ani anterior a mai încercat să traverseze ilegal hotarul moldo-român.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram