/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Alexandru Slusari regretă dezbinarea Blocului ACUM în CMC. ”Se repetă situația din Parlament”

15 noiembrie 2019, ora 13:22

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari regretă faptul că PPDA și PAS au mers cu fracțiuni separate în Consiliul Municipal Chișinău. Într-o postare pe Facebook, Slusari spune că Platforma DA au făcut tot posibilul pentru a păstra unitatea Blocului ACUM.

”Regret foarte mult dezbinarea blocului ACUM în consiliul municipal. Se repetă situația din Parlament. Atunci acest lucru a adus prejudiciu cauzei.

Platforma DA și atunci și acum a făcut totul posibil pentru păstrarea unității. Dar, probabil, aceasta este strategia colegilor noștri de la PAS. Am luat act de poziția lor”, a scris Alexandru Slusari.

Amintim că la ședința de constituire a CMC, care are loc astăzi, PPDA și PAS au anunțat că vor avea fracțiuni separate. Președintele fracțiunii PPDA a devenit Andrei Năstase, iar cel al PAS – Vasile Grădinaru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram