Tânăra răpită la Nisporeni, găsită. A fost stropită cu o substanță inflamabilă și incendiată de concubinul său, care a fost reținut

Tânăra din Nisporeni, care era căutată de sora sa, a fost găsită de oamenii legii iar concubinul său, care a stropit-o cu o substanță inflamabilă și i-a dat foc, a fost reținut de polițiști.

Foto: Facebook

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Nisporeni, a relatat că tânăra de 26 de ani, din satul Șendreni, Nisporeni, a fost stropită cu o substanță necunoscută și incendiată de către concubinul său, care intenționa să o împiedice să plece peste hotarele țării. Oamenii legii i-au localizat pe cei doi ieri, în jurul orei 16:00, fiind prezentați la sediul inspectoratului de poliție, unde femeia a depus o plângere împotriva partenerului său de viață, solicitând să fie întreprinse măsuri conform legii împotriva acestuia.

Bănuitul, în vârstă de 26 de ani, la data de 12 noiembrie anul curent, în jurul orei 21:00, aflându-se la domiciliul său din satul Șendreni, r-ul Nisporeni, a acționat cu intenție, realizând de caracterul prejudiciabil al acțiunilor sale, în scopul de a împiedica concubina să plece peste hotarele țării (la muncă sezonieră în Israel), a stropit-o pe peste față cu o substanță inflamabilă necunoscută la acest moment, după care i-a dat foc cu un chibrit.

În rezultat, femeii i-au fost cauzate arsuri în zona feței, urechii stângi și a gâtului partea stîngă.

Referitor la circumstanțele invocate de victimă, bărbatul nu și-a recunoscut vina. Bănuitul trăiește în concubinaj cu victima din anul 2017, locuind în localitatea Șendreni, r-ul Nisporeni și nu au copii la întreținere.

Potrivit informațiilor oferite de Cristina Vicol, bărbatul nu se află la prima abatere de la lege. În anul 2015, el a fost judecat în baza art.287 al codului penal și a executat o pedeapsă de doi ani privațiune de libertate în penitenciarul Brănești.

Până la moment, în adresa IP Nisporeni nu au parvenit careva sesizări/plângeri referitoare la cazuri de violență în cadrul acestei familii. Pe cazul dat a fost pornită cauza penală în baza art.201/1 alin.3 cod penal.

La acest moment, bărbatul este reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al IP Nisporeni. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Amintim că ieri, sora victimei a bătut alarma, pe un grup de pe Facebook, unde a cerut ajutor că sora sa a fost stropită pe față cu o substanță necunoscută și răpită de un bărbat.


Pub