Milionar în Pași – primul Milion de pași, acumulat în doar o săptămână

Au acceptat provocarea, s-au implicat în campania Milionar în Pași și, chiar din prima săptămână, sunt, oficial, milionari în pași. Cei peste 60 de participanți care au răspuns provocării lansate de Loteria Națională au adunat, împreună 1 344 678 de pași, în doar o săptămână!

Foto: Milionar în pași

”Milionarii” au făcut, timp de șapte zile, peste 80 de postări cu screenshoturile activității fizice pe paginile lor de Facebook și Instagram. Pentru a-i motiva pe participanți să fie cât mai activi, organizatorii pun la bătaie, săptămânal, premii care să îi ajute să fie în formă. Primul câștigător, selectat cu ajutorul un soft special al Loteriei Naționale, este Alina Șincarenco. Tânăra a intrat deja în posesia brățării fitness Garmin Vivosmart.

Alina ne-a mărturisit că este pentru prima dată când câștigă ceva și că nu se aștepta să fie anume ea norocoasa la care ajunge brățara inteligentă de la Garmin.

Milionar în Pași este o campanie socială, lansată de Loteria Națională în parteneriat cu Garmin și ultramaratonistul Iulian Bercu, în scopul promovării modului sănătos și activ de viață și va dura până în data de 11 decembrie.

Pentru a se înregistra în campanie, participanții trebuie să monitorizeze pașii pe care îi fac, să posteze un screenshot al aplicației lor de tip step tracker pe Facebook sau pe Instagram, cu tag-ul paginii Milionar în Pași sau cu hashtag-ul campaniei -#milionarînpași.

Toți ”milionarii în pași” participă la tombole săptămânale, organizate de Loteria Națională. Până la sfârșitul campaniei, la participanți vor mai ajunge trei brățări Garmin Vivosmart. Iar în ultima zi a campaniei, va fi desemnat, prin tragere la sorți, și câștigătorul premiului mare, un smartwatch Garmin Fenix 5.

Milionar în Pași, o campanie pentru oamenii activi și cu inițiativă.


Pub