(video) Țîcu, despre Chicu: „Dacă cineva are iluzia că va controla acest Guvern și pe Igor Dodon, se înșală”

Actualul Guvern a fost votat de PSRM împreună cu deputații PD, iar unii miniștri nu ar trebuie să se afle în această componență. Opinia aparține deputatului independent, Octavian Țîcu.

Foto: UNIMEDIA

„Este o construcție politică a PSRM în complicitate cu PD. Unii dintre membrii Guvernului, eu cred că nu au ce face în această construcție. Cum ar fi ministrul de Interne, Pavel Voicu, torționarul protestelor din 7 aprilie. Dar cei care sunt complici la acest Guvern, poate va veni o perioadă când va trebui să răspundă în fața celor care îi votează. Eu mă disociez total de lucrurile care se întâmplă acum și voi fi o voce la fel de vocală și protestatară față de toată perioada cât va fi acest mandat de Parlament și al cestei Guvernări. [...] Dacă cineva are iluzia că va controla acest Guvern și pe Igor Dodon, se înșală”, a declarat deputatul independent Octavian Țîcu.

UNIMEDIA amintește că Ion Chicu a fost înaintat ieri seara, de către Igor Dodon, pentru funcția de prim-ministru, iar astăzi a fost investit în funcție, în grabă, cu votul a 62 de deputați socialiști și democrați.

Noul Guvern are doar o femeie în funcția de ministră. Este vorba despre Viorica Dumbrăveanu, consiliera lui Igor Dodon în domeniul dezvoltării sociale.

În listă se regăsesc șase consilieri din aparatul președintelui țării Igor Dodon: Ion Chicu, Aureliu Ciocoi, Victor Gaiciuc, Corneliu Popovici, Viorica Dumbrăveanu și Ion Perju.


Pub