Maximum: Weekendul este de două ori mai bun!

Dacă te întrebi unde și cum să-ți petreci util weekendul, cu siguranță declaram: DOAR la Maximum! Va intrebati de ce? Totul este simplu. DOAR în acest weekend avem de două ori mai multe reduceri pentru tine!

Foto: maximum

De două ori mai multe cadouri! Acum, conform tradiției, numai în weekend, dublăm toate reducerile la cardurile cu reduceri și la termenele de plată! Ați primit vreodată o ofertă mai bună decât a noastră? Ne oferim să verificăm personal. Special pentru tine, am adunat cele mai tari oferte pe o singură pagină.

Poți alege pentru tine sau un cadou pentru cei apropiați, un televizor de orice diagonală și pentru orice gust. Avem modele foarte accesibile de la JVC la un preț super de 2699 lei! Iar pentru cei ale căror condiții de viață și bugete sunt ușor mai mari, oferim un televizor luxos 4K de la LG cu o diagonală de 70 "! Apropo pentru televizoarele cu o diagonal mare, oferim cadou suport pe perete.

Maximum / Sursa:Maximum

Ai nevoie de un smartphone sau tabletă modernă? Vă recomandăm cu încredere să luați în considerare oferta noastră astăzi. Cu siguranță veți fi plăcut surprins și nu veți putea pleca fără un gadget minunat. 1 299 lei pentru un smartphon nou pe un procesor cu 4 nuclee și cu un ecran de 6”- aceasta este real! Puteți cumpăra o tabletă Samsung de 10", cu ecran Full HD și un procesor cu opt nuclee doar în acest weekend la un preț de 3.699 lei! Iar la procurarea unuia dintre smartphone-urile sau tabletele promoționale primiți cadou încărcător sau căști fără fir, sau chiar o boxă portativă.

maximum / Sursa:maximum

De asemenea, am pregătit câteva oferte minunate pentru cei care au decis să achiziționeze electrocasnice noi. Plite și frigidere sau mașini de spălat și aspiratoare, tot ceea ce îți dorești la cele mai avantajoase prețuri. Doar în acest weekend!

maximum / Sursa:maximum

Iar pentru unele mașini de spălat, vă oferim cadou o masă de călcat! Și nu uitați de călcat - avem o selecție excelentă de fieruri și generatoare de abur!

maximum / Sursa:maximum

Tot aici puteți găsi întreaga gamă de produse din categoria frumusețe. De la modernele trimmere Philips OneBlade cu o reducere de 30% și aparate de ras de înaltă tehnologie, până la uscătoare de păr pe care orice stilist profesionist le va invidia!

Și desigur puteți comanda OnLine oricare dintre aceste produse cu livrare pînă la ușa voastră.

Nu ratați: Noutati / Cel mai bun pret / Top vanzari / Numai la noi / Recomandam / Reduceri

Urmăriține pe rețelele noiastre de socializare: Facebook / Youtube

Cumpăro OnLine: maximum.md


// console.log('no ads situation')