(foto) Noua generaţie Skoda Octavia RS: Cum ar putea arăta şi ce ar putea primi sub capotă

Noile generaţii Skoda Octavia RS şi Skoda Octavia Scout au fost oficial anunţate pentru debut în anul 2020. Cel puţin una dintre premiere, cel mai probabil, va putea fi văzută la Salonul Auto de la Geneva şi până atunci mai există timp suficient atât pentru dezvoltare, cât şi pentru noi jurnaliştii de a acumula informaţii.

Foto: xtomi.blogspot.com

Evident, cele mai multe modificări comparativ cu modelul de bază care a debutat acum câteva ore, le va avea versiunea sport RS decât Scout. În context vă prezentăm nişte imagini render despre cum ar putea arăta automobilul, dar şi un set de informaţii care fac referire la „umplutura” sa.

La capitol estetic ştim deja cum stau lucrurile în viziunea Skoda. Modelul Octavia RS se va alege cu un kit exterior complet diferit faţă de cel al versiunii „civile”, cu bare de protecţie noi, praguri laterale diferite, un spoiler pe capacul portbagajului, etc. Diferite vor fi evident şi jantele, iar peste multe elemente şi/sau inserţii de pe caroserie va fi aplicată o culoare contrastantă. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub