Partidul Liberal face un apel la partidele unioniste pentru a „îndrepta Republica Moldova pe calea Unirii cu România”

Partidul Liberal face un apel public către partidele unioniste pentru a îndrepta Republica Moldova „pe singura cale dreaptă - calea Unirii cu România și aderarea astfel la Uniunea Europeană”.

Foto: UNIMEDIA

„În vâltoarea ultimelor evenimente de pe arena politică, și având în vedere că suntem martorii instaurării un alt regim, cel al lui Dodon, unul antiromânesc, anti-național, de făcătură KGB-istă, iar pericolul de transformare a RM într-o gubernie rusească fiind unul iminent, facem un APEL public în adresa PLDM, PUN, USB, PPR, PNL etc, precum și în adresa liderilor societății civile, ca prin discuții și consens să găsim acel format, democratic și susținut de către toate părțile, pentru unificarea unioniștilor - singurii care reprezintă cu adevărat interesele majorității cetățenilor, a românilor-moldoveni, ca împreună să îndreptăm R. Moldova pe singura cale dreaptă - calea Unirii cu România și aderarea astfel la Uniunea Europeană”, se arată în apelul PL.

Anunțul PL vine la scurt timp după ce Octavian Țîcu a declarat că urmează să își creeze o platformă unionistă, la care să adere atât deputați din Parlament, cât și partide extraparlamentare. Potrivit acestuia, noua forță politică se va coagula în Legislativ în urma unor fisuri din PD și Blocul ACUM, în consecința ultimilor vibrații pe scena politică.


Pub