12:04:25 29.03.2024
Stiri

Acum e oficial! Carla's Dreams, fără mască! ADEVĂRUL despre omul din spatele măștii

Monden 14.11.2019 16:04 Vizualizări19524 Autor: Ziarul National
Acum e oficial! Carla's Dreams, fără mască! ADEVĂRUL despre omul din spatele măștii


Solistul trupei Carla’s Dreams este unul dintre cei mai de succes artiști din România, dar nimeni nu știe cum arată. Formația se bucură de un real succes, atât în România, cât și în Republica Moldova. Solistul, căruia mulți îi spun Sergiu, a ales să își ascundă identitatea în tot acest timp. Cu toate acestea, el știe exact când va renunța la mască, scrie cancan.ro.

Solistul, dar și ceilalți membri ai trupei cântă pictați pe față, cu glugile pe cap și cu ochelari de soare, astfel încât să nu fie recunoscuți de nimeni. Au existat numeroase speculații privind identitatea lor, dar trupa nu a confirmat niciodată nimic. Solistul Carla’s Dreams se gândește să renunțe la mască atunci când va încheia proiectul muzical cunoscut sub numele de „Carla’s Dreams”.

Mai mult, el a afirmat că speră ca în mai puțin de șapte ani să nu mai cânte. „Serios, cum îți imaginezi să cânt peste șapte ani, machiat, cu glugă?”, a spus cântărețul. „De ce trebuie să te scurgi până la sfârșit? Ți-ai făcut damblaua, ai demonstrate ceva, ai ajuns undeva. Să mai faci ce? Bani să faci, să mori de popularitate?”, a completat el. „Mie muzica îmi place. Pot să produc pentru altcineva, e doar o chestier personal. Dar eu de ce nu pot să stau un pic liniștit”, a încheiat artistul, conform unica.ro.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md