(foto) Un nou accident lângă uzina chimică din Durleşti. Un Ford a lovit lateral un SUV Hyundai

Un nou accident s-a întâmplat înainte de ora mesei în cea mai aglomerată, de regulă, intersecţie din localitatea Durleşti. Conducătorul unui microbuz Ford a lovit lateral din neatenţie un SUV Hyundai care se deplasa pe drumul cu prioritate.

Şoferul maşinii de teren i-a pierdut într-un final şi controlul, astfel încât s-a deplasat câţiva metri, inclusiv peste două borduri şi o piatră, după care s-a oprit.

Circumstanţele accidentului urmează a fi stabilite de poliţie, însă cel mai probabil conducătorul Ford-ului nu l-a observat din cauză că, de obicei, şoferii de maşini care vor să facă pe rond manevra la stânga spre şoseaua Balcani, se aranjează în două rânduri, ceea ce nu este chiar corect, şi astfel îşi limitează vizibilitatea unii altora.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/