/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Blocul ACUM a părăsit sala de ședințe a Parlamentului

missing
14 noiembrie 2019, ora 13:21

Deputații Blocului ACUM  au părăsit sala de ședințe a Parlamentului înainte de a fi supus votului proiectul de numire a noului Cabinet de miniștri condus de Ion Chicu. 

Deputatul Alexandru Slusari a declarat că nu înțelege cum își pot da votul socialiștii pentru fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Filip, care a lăsat o gaură în buget înainte de a prelua guvernarea coaliția PSRM-ACUM: „Patru luni au vorbit cu noi neobosit despre gaura financiară lăsată în buget. Acum voi o să ridicați mâna pentru cel care a admis această gaură”.

Deputatul a criticat graba președintelui de a numi acest Guvern, fără să aștepte măcar cererea  de demisie a prim-ministrei Maia Sandu.

„Poate există frica că Plahotniuc o să ceară mai mult. Dracu știe de ce. Vorbesc de dracul, pentru că Dumnezeu nu are nimic cu această combinație mârșavă. În scurt timp vom afla condițiile acestor negocieri. Urmăriți acțiunile Procuraturii”, a atenționat Slusari.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram