/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Declarațiile lui Litvinenco, după ce a părăsit sala de ședințe a Parlamentului: „Vrem să-i vadă toată țara”

missing
14 noiembrie 2019, ora 13:31

Deputatul Blocului ACUM a făcut declarații, după ce a părăsit sala de ședințe a Parlamentului. Politicianul este indignat de deputații care își dau votul pentru numirea noului Guvern și spune că astfel „toți oamenii lui Plahotniuc revin în forță”.

„Am părăsit pentru că vrem să-i vadă toată țara, acestă coaliție PD – PSRM, de care și unii și alții se rușinează, dau capul în jos. Fiți atenți la voturile pe care le dau unii parlamentari din PSRM, la momentul votării acestui guvern. – La cine vă referiți? – Nu contează. Oamenii cu care am luptat, pentru a da jos un guvern oligarhic, pe Plahotnoiuc să-l alungăm din țară. Acum toți oamenii lui Plahotniuc revin în forță. Partidul Democrat renaște”, a declarat Litvinenco.

La scurt timp, după ce deputații ACUM au părăsit sala, Guvernul condus de Ion Chicu a primit votul de încredere în Parlament. Noul Cabinet de miniștri a fost susținut de 62 de deputați din Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram