‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCine sunt speakerii primului eveniment organizat de Agrobiznes pentru tinerii pasionați de agricultură

Cine sunt speakerii primului eveniment organizat de Agrobiznes pentru tinerii pasionați de agricultură

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

După cum am promis, revenim cu detalii despre primul eveniment organizat de Agrobiznes cu genericul: „Exemple de succes în agricultură pentru tinerii din Moldova”.

La conferință sunt așteptați în jur de 60 de tineri de la instituțiile de învățământ cu profil agricol. Ne propunem să discutăm despre principalele probleme cu care se confruntă cei care își doresc să-și lanseze propriile afaceri. Și aceasta va fi posibil în cadrul primului panel în care trei tineri ne vor povesti despre afacerile proprii, dar și despre dificultățile întâmpinate, soluții și recomandări pentru curajoșii care sunt gata să se aventureze în necunoscut.

Tinerii care ne vor vorbi în cadrul acestui panel sunt:

  • Vladimir Miron, apicultor;
  • Eugen Adam, creșterea culturilor cerealiere;
  • Veaceslav Vedrașcu, producerea și exportul strugurilor.

În cadrul celui de-al doilea panel, am invitat managerii companiilor WeTrade, Bioprotect și Elitagrotehnologie să ne vorbească despre tendințele agriculturii, cum conectăm studiile la cerințele mediului de afaceri, cum investesc în tineri și ce calități trebuie să posede potențialii candidați la funcțiile vacante.

Cunoaștem cu toții că, atunci când ne propunem să realizăm ceva, indiferent de domeniu, cea mai mare problemă rămâne a fi sursele financiare. Ne-am gândit și la acest aspect, respectiv îți vom oferi posibilitatea să adresezi întrebările care te preocupă direct reprezentanților instituțiilor care oferă suport financiar tinerilor, pornind de la subvenții, granturi, credite la condiții avantajoase. Iar tema acestui panel va fi: „Oportunități de finanțare pentru tineri”.

Mai multe detalii despre Primul eveniment organizat de Agrobiznes poți vedea în agenda atașată.

‹ adv ›

Actualizare luni 18 noiembrie: Pentru că sunt mulți doritori, înregistrările la eveniment au fost închise.

Și nu uita, ne vedem marți, 19 noiembrie, ora 10.00, la Digital Park, str. Mihai Viteazul 15, să devii membrul primei comunități de tineri care sunt gata să se implice și să producă schimbări și realizări în sectorul agricol.

Amintim că, evenimentul se desfășoară cu susținerea partenerilor: Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova, BioProtect, Elitagrotehnologie și WeTrade.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›