(video) Hyundai Motorsport a câştigat în premieră titlul la constructori în campionatul WRC

Organizatorii Raliului Australiei, ultima etapă a sezonului actual de WRC, care trebuia să se înceapă de mâine, au anunțat anularea acesteia din cauza incendiilor de pădure din regiunea New South Wales.

După ce a încheiat Raliul Spaniei cu un avans de 18 puncte faţă de echipa aflată pe locul secund, Hyundai Motorsport a obţinut astfel automat titlul mondial la constructori în sezonul 2019 din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Foto: autoblog.md

„În primul rând, noi suntem alături de cei afectați. Rezultatul obținut reprezintă o realizare colectivă pe care o împărțim cu familia Hyundai din întreaga lume. Este un privilegiu să contribuim la consolidarea strategiei globale Hyundai”, a declarat Scott Noh, președintele Hyundai Motorsport GmbH.

„Gândurile noastre sunt îndreptate către cei afectați. A fost un sezon foarte disputat și ne-am fi dorit să luptăm până la capăt pentru acest titlu. Le mulțumesc tuturor. Ne vedem din nou la probele speciale în Raliul de la Monte-Carlo”, a menționat Andrea Adamo, directorul Hyundai Motorsport. Citeşte continuarea pentru a afla mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD


Pub