Dumitru Alaiba, despre pregătirea unui Guvern tehnocrat: Un plan „primitiv și previzibil”

Deputatul ACUM Dumitru Alaiba este de părere că un Guvern tehnocrat propus de Igor Dodon și susținut de socialiști este un plan „primitiv și previzibil”.

Foto: UNIMEDIA

„Planul lui Dodon - primitiv și previzibil: guvern „tehnocrat” susținut de PSRM și PD. În așa componență au de gând să întoarcă miliardul furat? Așa vor să-i pedepsească pe cei ce au capturat și uzurpat puterea în stat? Așa au să facă reforme și să distrugă schemele care seacă bugetul? Așa vor să întoarcă Aeroportul și alte obiecte privatizate pe sub masă, la urmea urmei?”, scrie deputatul Dumitru Alaiba.

Dumitru Alaiba a venit și cu o replică la acuzația socialiștilor față de Blocul ACUM că ar avea un comportament infantil: „ Infantilă și amatoricească este încercarea lui Igor Dodon de a căuta scuze pentru această trădare a cetățenilor și revenire în brațele PD-ului. Domnul Dodon a recunoscut oficial că a pregătit totul demult, cunoaște foarte bine să facă jocuri murdare și zilele acestea e mult prea emotiv din cauza faptului că noi nu jucăm așa cum și-ar dori el să jucăm. Noi nu suntem și nu vom fi fațadă în spatele căreia să se întâmple hoții”.

PSRM a anunțat că va susține inițiativa președintelui țării, Igor Dodon, de a fi creat un guvern minoritar.


Pub