/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO VIDEO/ Prima bancnotă de un miliard de dolari, împărțită oamenilor la Chișinău. Unii s-au dus la bancă să schimbe valuta

13 noiembrie 2019, ora 13:17

Proiect marca TV8. Oamenii sunt invitați vis-a-vis de Banca Națională a Moldovei să vină „să-și ia miliardul înapoi”. Asta după ce angajații TV8 au realizat prima bancnotă din lume de un miliard de dolari.

Lângă bancă a fost instalat un banner și puși opt saci, plini cu bancnote cu valoarea de un miliard de dolari, care sunt împărțite trecătorilor.

Oamenii care s-au apropiat au fost interesați de proiect. Unii angajați ai Ministerului Finanțelor au venit și au mai cerut câteva bancnote pentru a le împărți și colegilor. Iar alții  au îndrăznit să se ducă la schimbul valutar de la Banca Națională pentru a le înlocui.

Oamenii s-au împărțit în două tabere. Unii spun că mai speră ca miliardul să fie întors, iar alții însă, sunt dezamăgiți.

La momentul publicării știrii, în jur de 2 000 de bancnote au fost împărțite oamenilor.

Astăzi se împlinesc cinci ani de la evenimentul numit de presa internațională ,,Jaful Secolului”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram