/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov, i-a făcut o vizită lui Ion Ceban la primărie. Despre ce au discutat cei doi

missing
13 noiembrie 2019, ora 14:28

Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova a fost astăzi în vizită la Primăria Chișinău. Oleg Vasnețov l-a felicitat pe Ion Ceban pentru victoria la alegerile locale.

„Vă sunt recunoscător, Excelență, pentru inițiativa de a ne întâlni și pentru că ați găsit timp să vizitați Primăria Chișinău. Contăm mult pe prietenia și experiența orașelor mari din Rusia în materie de dezvoltare a infrastructurii urbane și creșterea nivelului de viață al oamenilor”, i-a spus Ceban lui Vasnețov.

Oleg Vasnețov l-a asigurat, la rândul său, pe Ion Ceban de faptul că marile orașe rusești vor acorda susținere capitalei noastre.

„Vom fi bucuroși să facilităm comunicarea între Chișinău și orașele mari din Rusia, și sunt sigur că primarii orașelor noastre vor fi dispuși să vă acorde susținere și asistență”, a subliniat ambasadorul Rusiei.

Primarul municipiului Chișinău și ambasadorul Federației Ruse au stabilit o agendă comună de acțiuni pentru următoarele luni, timp în care vor ava loc mai multe vizite și realizate proiecte bilaterale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram