Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 NOIEMBRIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA TAUR

Luna Plină este un moment al culegerii roadelor, un moment al maturizării unui proiect, un moment în care o trăire ajunge la apogeu. Un capitol se încheie acum pentru a lăsa loc altuia să se deschidă. Această Lună Plină formată în zodia Taur va încheia în următoarele două săptămâni o etapă, un ciclu deschis în urmă cu aproximativ 6 luni, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Taur.

Luna Plină de acum va activa axa Taur-Scorpion (Luna din Taur este în opoziție cu Soarele din Scorpion), dar, totodată, va activa și axa relațională, noi în raport cu ceilalți. Ei bine, la modul general, vom încheia acele relații care nu ne mai satisfac nevoile materiale și nici nevoile emoționale și spirituale. De aici putem concluziona că parteneriatele profesionale care nu ne mai aduc beneficiile financiare dorite vor lua sfârșit, iar în plan sentimental se vor încheia relațiile în care partenerul de viață nu ne mai satisface necesitățile materiale și spirituale.

Luna Plină din zodia Taur ne cere să găsim un echilibru între preocupările de ordin material, financiar ale vieții și cele de ordin emoțional și spiritual. Luna se află în opoziție cu Mercur retrograd ceea ce poate traduce o confuzie între ceea ce simțim și ceea ce gândim, motiv pentru care nu este momentul să luam decizii radicale. Chiar dacă simțim nevoia de a pune punct unui capitol de viață, de preferat ar fi să așteptăm până pe 20 noiembrie, atunci când și Mercur își încheie mersul retrograd.

Contextul astrologic general este foarte benefic la această lunație, astfel încât ceea ce se va încheia acum, fiți siguri că va fi spre marele nostru beneficiu ulterior.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au ocazia în această perioadă să schimbe un sistem de valori la care se raportează, cu referire strict la sectorul financiar. Posibil ca nativii să-și renegocieze salariul sau să-și dea seama că pentru munca depusă nu sunt remunerați pe măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a obține un bonus, o primă, o sumă de bani ca urmare a unei acțiuni pe care au întreprins-o cu mai mult timp în urmă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din semnul lor va activa casa personalității, dar și axa relațională va intra în vizorul celor născuți în zodia Taur, motiv pentru care nativii, dincolo de energia pe care o vor resimți din plin, vor căuta stabilitatea în viața lor, vor dori să se asigure că persoana iubită le asigură confortul financiar și emoțional de care au nevoie. Dacă asta nu se întâmplă, este foarte probabil să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să vorbească deschis și fără ocolișuri despre dorințele și nevoile lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Va fi nevoie de multă voință din partea celor născuți în zodia Gemeni pentru a încheia ceva din trecutul lor, ceva ce nu-i mai reprezintă și îi dezechilibrează psihic și emoțional. Luna Plină din Taur va activa sectorul subconștientului și de aceea pentru unii nativi va fi o perioadă de introspecție și frământări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează în privința unor afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate corespunzător și acum pot refula.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor analiza relațiile cu prietenii și vor dori să știe dacă ceea ce ei oferă pot primi în egală măsură și de la ceilalți. Acolo unde apare un dezechilibru nu este exclus ca nativii să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să poarte dialoguri cât mai sincere cu cei dragi înainte de a lua o decizie radicală.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din Taur le va activa sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Leu care au întreprins demersurile necesare pentru o avansare în funcție sau pentru obținerea unui alt statut profesional se vor putea bucura de culegerea roadelor. Pe de altă parte, cei care doar au visat la asta, acum își pot clarifica planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la imagine. Cineva îi poate vorbi pe la spate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează un context astrologic în care, fie vor culege roadele unor cursuri întreprinse, vor obține o diplomă, fie se vor decide acum să facă ceva pentru dezvoltarea lor profesională. Nativii pot trece printr-un amplu proces de conșiință, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un eveniment care să le schimbe niște principii de viață, un sistem de valori.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să încheie acum un capitol de viață care vizează finanțele, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții, bani care provin din moșteniri, partaje, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect sădit cu aproximativ jumătate de an în urmă. Nativii trebuie să fie vigilenți pentru că noi oportunități se pot contura acum, noi colaborări și asocieri

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor încheia o relație care nu-i mai satisface din punct de vedere emoțional sau care le consumă prea multe resurse financiare. De asemenea, pot să-și schimbe niște principii despre iubire acum. Pe de altă parte, nativii pot încheia o colaborare, un proiect și astfel să culeagă roadele, fiecare în funcție de ceea ce a investit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie calmi în dialog și să nu ia decizii pripite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a încheia o etapă legată de locul de muncă. Posibil ca unii nativi să-și schimbe jobul cu unul mai bine plătit sau care să le aducă mai multe motivații emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Se recomandă odihnă și alimentație sănătoasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de încheierea unei etape în sectorul sentimental. Dacă nativii nu mai sunt satisfăcuți de ceea ce le oferă partenerul, pot aduce în discuție despărțirea, însă în cazurile în care relația funcționează, aceștia pot decide să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic zona creativă și artistică. Pot transforma un hobby într-o sursă de venit.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această lunație va aduce încheierea bine meritată a unui context care vizează familia, locuința sau un bun de patrimoniu. Astfel, nu este exclus ca unii nativi să se desprindă de părinți, să pornească pe cont propriu sau să-și schimbe domiciliul, să se mute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile casnice, de renovare și redecorare a căminului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești trebuie să fie mai atenți la modul în care comunică cu cei din jur pentru că pot transmite sau interpreta greșit o informație. Este momentul să se împace sau să încheie o relație cu o persoană apropiată, frate, vecin, coleg de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o deplasare, o scurtă călătorie, însă nu trebuie să se grăbească să plece. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *