Igor Dodon la întrevederea cu primarul de Chișinău, Ion Ceban: „Am solicitat excluderea disputelor politice din activitatea primăriei”

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu noul primar al capitalei, Ion Ceban, unde l-a felicitat, a realizat câteva îndemnuri și precizări pentru următorul mandat la primărie a noului edil de Chișinău. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a șefului statului.

Foto: UNIMEDIA

„Am avut o întrevedere cu Ion Ceban, primar general al municipiului Chișinău. L-am felicitat cu prilejul alegerii în această funcție importantă și responsabilă. Am menționat că rezultatul obținut de Ion Ceban este o mare victorie, dar și o mare provocare. L-am îndemnat pe noul edil să fie un primar al tuturor - așa cum a promis”, se arată în mesaj.

În același timp, Igor Dodon a precizat că este nevoie de excluderea disputelor politice și necesară concentrarea pe soluționarea tuturor problemelor din capitală.

„Mi-am exprimat regretul că pe parcursul anilor Chișinăul a avut doar primari politici, fapt care a împiedicat dezvoltarea capitalei. Am solicitat excluderea disputelor politice din activitatea primăriei, eforturile echipei fiind concentrate asupra soluționării problemelor existente, deoarece de lucru este foarte mult și locuitorii capitalei așteaptă rezultate”, a conchis șeful statului.

Igor Dodon / Sursa:Igor Dodon/facebook


Pub