Furturi în microbuze. Doi pungași au fost prinși de polițiști și riscă până la doi ai de pușcărie

Doi bărbați cu vârstele de 43 și 45 ani, originari din mun. Chișinău și r-nul. Criuleni, au fost reținuți de polițiștii, pentru că ar fi comis mai multe furturi. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani.

Foto: politiacapitalei.md/

Primul caz a avut loc pe data de 26 octombrie, într-un maxi-taxi de pe ruta 171. Suspectul, în vârstă de 45 de ani, a sustras din buzunarul scurtei unui tânăr portmoneul, în care se aflau actele de identitate și 400 de lei. În urma măsurilor întreprinse, individul a fost reținut.

Al doilea caz a avut loc pe data de 05 noiembrie, în rutiera 112, când bănuitul, profitând de neatenția unei minore de 16 ani, i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau 230 de lei. Individul a fost reținut în flagrant, asupra lui fiind depistat bunul furat.

Indivizii sunt cercetați penal pentru pungășie, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani. Anterior aceștia au mai fost judecați pentru infracțiuni similare.


Pub