(video) Maserati opreşte producţia modelului GranTurismo, dar nu înainte de lansarea unui singur coupe de adio

Maserati face un alt pas către un nou capitol din povestea sa. Brandul a dezvăluit acum câteva ore unicul GranTurismo Zéda pentru a marca sfârșitul producției modelului Maserati GranTurismo de generaţie actuală (12 ani de prezenţă pe piaţă).

Noua mașină coincide cu anunțul recent al mărcii de a adăuga mai multe inovații în materie de producție – deoarece lucrările de renovare încep la uzina Viale Ciro Menotti din Modena – electrificare și conducere autonomă.

Foto: autoblog.md

Maserati a dezvăluit de fapt o maşină de sărbătoare prin care ne pregăteşte pe toţi în vederea așteptării sosirii unui nou GranTurismo. Modelul unic, cu nuanțe exterioare futuriste, proiectate de Centro Stile Maserati, spune povestea zorilor unei noi ere prin culori și materiale: GranTurismo Zéda este podul care leagă trecutul, prezentul și viitorul brandului.

Observând modelul din secțiunea din spate până în față, vedem cum suprafețele se schimbă și devin mai bogate, trecând de la un finisaj satinat ușor la un efect „metalurgic” ars. Culoarea albastră aleasă vine să facă o referire clară asupra viitorului electrificat al noii generaţii. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub