Siegfried Mureșan, despre votul de neîncredere acordat Guvernului Sandu: „Este o frână pusă parcursului european al Moldovei”

Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a expus pe marginea crizei politice și a moțiunii de cenzură înaintate de PSRM împotriva Guvernului Sandu și votată în plenul Legislativului cu 63 de voturi.

Foto: https://www.romaniajournal.ro/

Potrivit lui Siegfried Mureșan „moțiunea de cenzură adoptată de Parlamentul Republicii Moldova împotriva Guvernului Maia Sandu este o frână pusă parcursului european al Moldovei.”

„Demiterea actualului guvern nu va aduce niciun lucru bun cetățenilor Republicii Moldova”, a mai scris eurparlamentarul pe pagina sa de facebook.

Tototdată, Mureșan a făcut un apel către clasa proeuropeană din Republica Moldova în privința găsirii unei soluții urgente privind criza politică moldoveană.

„Fac apel la oamenii politici proeuropeni de la Chișinău să găsească rapid o soluție politică din care să rezulte un guvern care să continue parcursul european al Republicii Moldova”, a conchis eurodeputatul.

Siegfried Mureşan / Sursa:Siegfried Mureşan/facebook

UNIMEDIA amintește că și europarlamentarul Eugen Tomac s-a expus pe marginea situației din Republica Moldova. Eugen Tomac a menționat că după căderea Guvernului, Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova.


Pub