(video) Un Ford Mustang GT500 „Eleanor”, pregătit pentru renumitul film, a fost restaurat şi va fi vândut la licitaţie

Un exemplar din 11 a modelului modificat Ford Mustang GT500 „Eleanor” din 1967, făcute pentru renumitul film „Gone in 60 Seconds” din anul 2000, va fi scos la vânzare prin licitaţie de către casa Mecum în primele zile ale anului 2020.

Acest „dream car” a fost recent restaurat şi a parcurs doar 145 de km după asta.

Foto: mecum.com

În 1995, prin Hollywood a început să circule ideea despre reînvierea legendarului film din 1974 al lui H.B. „Toby” Halicki – Gone in 60 Seconds din 1974 – dar revizuit şi cu automobile mai interesante. Touchstone Pictures și producătorul Jerry Bruckheimer, împreună cu văduva lui Halicki, Denise, au încheiat un acord de licență pentru a produce remake-ul, cu Denise în calitate de producător executiv.

Filmările au început în 1999, iar premiera a urmat deja la 9 iunie 2000 şi a văzut implicarea mai multor vedete inclusiv Nicolas Cage, Angelina Jolie, Robert Duvall şi Will Patton, printre mulți alți actori care se îmbină cu cinematografia edgy, cascadoriile spectaculoase, o partitură muzicală extraordinară și o poveste revizuită din original. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub