11:44:08 28.03.2024
Stiri

Deputatul independent Alexandru Oleinic, despre CRIZA POLITICĂ care ar putea duce la căderea Guvernului: „Clasa politică a mai picat o dată testul maturității politice...”

Politică 12.11.2019 10:38 Vizualizări1408 Autor: Ziarul National
Deputatul independent Alexandru Oleinic, despre CRIZA POLITICĂ care ar putea duce la căderea Guvernului: „Clasa politică a mai picat o dată testul maturității politice...” Facebook


Deputatul independent Alexandru Oleinic este dezamăgit că R. Moldova se confruntă cu o nouă criză politică.

„Astăzi, clasa politică din R. Moldova a mai picat odată testul maturității politice... Evenimentele din ultimele zile ne-au demonstrat, o dată în plus, că coalițiile/alianțele la noi se formează doar situațional, având la bază interesul îngust de partid, aroganța personală sau egoismul corporativ al unui grup de persoane pentru atingerea unui scop limitat. Dar cum rămâne cu ȚARA?”, a scris acesta pe Facebook, chiar în momentul în care este dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Deputatul a făcut trimitere la vorbele unui politician din România.

„Omului politic român Ion I.C. Brătianu, mai bine de 100 ani în urmă, spunea că „politica îți poate da din când în când satisfacții și onoruri, dar pentru un om iubitor de țară și conștient de răspunderile sale, politica este un șir neîntrerupt de griji și jertfe, un drum pe care ești sortit să culegi mai multă nedreptate decât răsplată”. Dar aceasta nu este valabil pentru clasa politică de la noi...”, a conchis Oleinic.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md