10:25:10 29.03.2024
Stiri

Dumitru Diacov, întrebare DIRECTĂ pentru Maia Sandu: „Aveți 26 de mandate... Sunteți în stare să vă ÎNDRĂGOSTIȚI de altcineva, ca să conduceți acest Guvern în continuare?”

Politică 12.11.2019 11:13 Vizualizări5784 Autor: Ziarul National
Dumitru Diacov, întrebare DIRECTĂ pentru Maia Sandu: „Aveți 26 de mandate... Sunteți în stare să vă ÎNDRĂGOSTIȚI de altcineva, ca să conduceți acest Guvern în continuare?”


Liderul fracțiunii PD din Parlament, Dumitru Diacov, este dezamăgit de faptul că Maia Sandu nu a venit la deputații democrați, pentru a le explica acestora cum vede situația de mai departe, în contextul moțiunii depuse de PSRM.

Diacov a menționat în plenul Parlamentului că zilele trecute a fost telefonat de foarte multă lume, inclusiv de reprezentanți ai Blocului „ACUM”, însă nu și de prim-ministru.

Astfel, Diacov a vrut să afle chiar în plenul Parlamentului dacă Blocul „ACUM” ar fi dispus să facă o alianță cu PD, în cazul în care va cădea Guvernul.

„Aveți 26 de mandate... Sunteți gata să vă îndrăgostiți de altcineva ca să conduceți acest Guvern mai departe? Dacă s-a terminat o dragoste, trebuie să înceapă alta”, a spus Diacov, amuzând deputații.

„Noi avem o singură dragoste și se numește dragostea de popor pe care nu o schimbăm niciodată”, i-a răspuns Maia Sandu, adăugând că alianța cu socialiștii a fost „unica soluție de a scăpa republica și pe Dvs. de o urgie”.

„Noi ne dorim o justiție corectă. Eu nu vreau să pun un procuror care să-mi apere averile și dvs. știți asta. Noi doar așa putem construi un stat de drept. Decizia vă aparține”, a conchis Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md