08:31:32 18.04.2024
Stiri

UPDATE, VIDEO // Miting de amploare în fața Parlamentului. Premierul DEMIS Maia Sandu a ieșit în fața mulțimii

Social 12.11.2019 13:01 Vizualizări1853 Autor: Ziarul National
UPDATE, VIDEO // Miting de amploare în fața Parlamentului. Premierul DEMIS Maia Sandu a ieșit în fața mulțimii Captură privesc.eu


UPDATE // Premierul demis, Maia Sandu, a ieșit în fața mulțimii adunate în fața Parlamentului. Aceasta a fost întâmpinată cu aplauze și a făcut o baie de mulțime.

„Noi știam că nu putem conta pe sprijinul socialiștilor, dar a trebuit să facem această majoritate ca să scăpăm de Plahotniuc. Dar acum vedem că a apărut un Plahotniuc 2. Dar noi nu vom ceda și e important să nu ne pierdem încrederea. Am reușit să-l dăm jos pe Plahotniuc și vom reuși să-i dăm jos și pe ceilalți corupți. Astăzi am văzut că nu ne putem baza pe celelalte fracțiuni ca să facem reforma justiției. Era clar că socialiștii își vor da arama pe față. Am sperat că acest lucru se va întâmpla mai târziu, pentru ca să reușim să facem mai multe lucruri pentru oameni”, a spus Maia Sandu în fața mulțimii.

UPDATE // Numărul celor adunați în fața Parlamentului crește. Manifestanții ascultă în direct ședința Parlamentului și aplaudă orice intervenție a premierului Maia Sandu. În același timp, oamenii îi huiduiesc pe socialiști, partenerii de coaliție ai Blocului „ACUM”, care vor să demită Guvernul.

UPDATE // Sute de protestatari s-au adunat în fața Parlamentului. Mulțimea scandează „Dodon la pușcărie”; „Vrem Guvern pentru popor” și „Noi suntem cu Maia Sandu”.

Blocul „ACUM” a chemat cetățenii R. Moldova să participe astăzi, începând cu ora 10.00, la un miting de susținere a Guvernului Sandu și a reformelor în justiție.

Acțiunea are loc în fața Parlamentului, simultan cu examinarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Sandu. PSRM vrea să demită Executivul, pentru că Maia Sandu și-a asumat răspunderea pentru modificarea Legii procuraturii.



Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md