11:20:39 24.04.2024
Stiri

Mesajul unui deputat „ACUM” pentru Igor Dodon: „Să nu-şi irosească timpul preţios şi să nu vină cu propuneri ipocrite de refacere a alianţei cu Blocul ACUM”

Politică 12.11.2019 15:19 Vizualizări3482 Autor: Ziarul National
Mesajul unui deputat „ACUM” pentru Igor Dodon: „Să nu-şi irosească timpul preţios şi să nu vină cu propuneri ipocrite de refacere a alianţei cu Blocul ACUM”


Zarurile au fost aruncate și nu ar mai exista ocale pentru o nouă alianță între Blocul „ACUM” și socialiști.

Cel puțin, așa lasă să se înțeleagă deputatul Sergiu Litvinenco.

„Sigur că nu este încă luată o decizie la partid, dar așa o părere personală pe care o voi susține cu vehemență. Igor Dodon să nu-şi irosească timpul preţios şi să nu vină cu propuneri ipocrite de refacere a alianţei cu Blocul ACUM. Zarurile au fost aruncate. Acordul şi-a încheiat existenţa odată cu demiterea iresponsabilă a Guvernului Maia Sandu. Să guverneze cu cei cu care au demis Guvernul. Și lăturași pot să-și ia”, a scris Litvinenco pe Facebook.

Și colegul său, deputatul Dumitru Aliaba, susține că socialiştii şi-au trădat alegătorii, iar Igor Dodon a demonstrat cât de mult se teme de o justiție liberă.

„Azi am mai demonstrat o dată faptul că facem parte dintr-o clasă politică nouă, care nu trădează voința poporului în târguri politice. Noi suntem simpli mesageri ai alegătorului nostru. Ştim pentru ce am fost votați. Principiile, valorile, viziunea nu se negociază. Sunt lucruri care nu se cedează. Sunt subiecte la care nu poate exista compromis. Libertatea, democrația, justiția. Socialiştii şi-au trădat alegătorii, iar Igor Dodon a demonstrat cât de mult se teme de o justiție liberă. Punct”, a comentat Alaiba


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md