Ambasada SUA califică regretabilă demiterea Guvernului Sandu, dar prioritățile în raport cu R.Moldova rămân neschimbate

Crina Dumitriu
12/11/2019

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău califică drept regretabilă demiterea Guvernului Sandu prin moțiunea de cenzură  a deputaților socialiști, susținuți de deputații democrați.

Într-un comunicat de presă emis de Ambasada SUA se menționează că „în pofida regretabilei demiteri a Guvernului Prim-Ministrului Maia Sandu, prioritățile Statelor Unite în relațiile noastre bilaterale cu Republica Moldova rămân neschimbate.  Îndemnăm reprezentanții aleși ai poporului Moldovei să lucreze pentru edificarea unui viitor mai echitabil, democratic și prosper pentru toți cetățenii țării.  Populația Republicii Moldova merită lideri care vor lucra pentru binele țării și o vor elibera de corupția care îi limitează potențialul”.

Crina Dumitriu
12/11/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii