(video) Antrenorul lui Freiburg, pus la pământ cu o singură lovitură, de căpitanul lui Frankfurt

Nebunie totală la meciul Freiburg - Eintracht Frankfurt, din etapa a 11-a din Bundesliga. Totul a degenerat în prelungiri, când David Abraham alerga după o minge, însă la un moment dat, după ce mingea a ieșit din teren, căpitanul oaspeților a schimbat direcția de alergare și s-a dus direct spre antrenorul lui Freiburg, Christian Streich (54 de ani), pe care l-a lovit și l-a trimis la pământ, relatează Digisport.ro.

Imediat s-a creat un adevărat haos pe teren și totul a era la un pas de o bătaie generală, în care au fost implicați atât jucătorii, cât și oamenii din staffurile tehnice.

Pentru gestul său, căpitanul celor de la Frankfurt a fost eliminat și același lucru l-a pățit și Vincenzo Grifo, de la Freiburg, care nu mai era pe teren, după ce fusese schimbat cu o jumătate de oră mai devreme. Decizia a fost luată după consultarea imaginilor video cu ajutorul VAR.

În momentul incidentului, Eintracht Frankfurt juca în 10 oameni, după ce Gelson Fernandes a primit două cartonașe galbene în prima repriză. Golul lui Nils Petersen, din minutul 77, a fost suficient pentru a aduce victoria lui Freiburg, care a urcat pe locul 4 în Bundesliga, la egalitate cu Leipzig, în timp ce Frankfurt e pe 9.


Pub