(foto/video) Frumoase şi bestii, ciudăţenii şi absurdităţi. Ce s-a putut vedea la SEMA Show 2019

În săptămâna care a trecut, în Las Vegas, a avut loc expoziţia SEMA Show ediţia 2019, care atrage în fiecare an ingineri și pasionați de tuning auto din întreaga lume – de la mici ateliere până la producători auto de talie mondială!

Foto: autoblog.md

Inițial SEMA (Specialty Equipment Market Association), adică Asociația Americană a Producătorilor și Dealerilor de Piese și Accesorii Auto, a organizat prima expoziție în 1967. Este doar de admirat în ceea ce s-a transformat în prezent şi dacă aveţi oportunitatea, măcar o dată în viaţă, trebuie să ajungeţi acolo! Cel mai interesant este că la fiecare ediţie nu veţi prea vedea automobile expuse în anii precedenţi.

Majoritatea mașinilor sunt pregătite după o rețetă destul de simplă, care aproape că nu afectează partea tehnică. De regulă, aceste mașini diferă de cele de producție doar printr-un kit exterior al caroseriei, interior modificat și un set de accesorii, pe lângă posibil o suspensie modificată şi o uşoară sporire a puterii motorului. Vezi articolul complet pe AutoBlog.MD


Pub