(video) Ion Ceban, primar cu acte în regulă: Judecătoria a validat mandatul

Judecătoria Chișinău a validat mandatul lui Ion Ceban, astfel, socialistul a devenit primar cu acte în regulă. Acesta spune că va pleca la Primărie mâine dimineață.

Foto: UNIMEDIA

„Se confirmă legalitatea alegerilor locale generale din 3 noiembrie a primarului mun. Chișinău. Se validează mandatul primarului Ion Ceban din partea Partidului Socialiștilor. Hotărârea este executorie”, a declarat judecătoarea.

Ceban spune că deja a avut întrevederi cu diferiți investitori, care urmează să fie parteneri de încredere ai Primăriei Chișinău. Cât ține de coaliția din CMC, socialistul nu s-a expus clar, dar a concretizat că va lucra cu fiecare consilier în parte.

„La Primărie o să merg mâine dimineață. De astăzi sunt la muncă oficial. Eu voi face așa ca lucrurile din Chișinău să meargă înainte, cu ceva formalizat sau fără ceva formalizat”.

Noul primar a mai adăugat că se va apuca de crearea bugetului de anul viitor și de pregătirea pentru sezonul rece.

Amintim că Ion Ceban a ieșit învingător cu votul a 52.39% dintre alegătorii care și-au exercitat dreptul la vot în turul II de scrutin pentru alegerile locale, câștigând în fața contracandidatului său, Andrei Năstase.


Pub