17 accidente rutiere s-au produs în acest weekend, iar 97 de șoferi au fost prinși băuți la volan

Aproape 100 de șoferi au fost prinși în timp ce conduceau în stare de ebrietate, în weekend. Iar alți peste 1.300 de conducători auto au depășit limita de viteză. Totodată, potrivit Inspectorarului Național de Patrulare, pe teritoriul țării s-au produs 17 accidente rutiere, soldate cu 22 persoane traumatizate.

Foto: facebook.com/Inspectoratul-Na%C8%9Bional-de-Patrulare-al-IGP

În perioada 8 – 10 noiembrie curent, inspectorii de patrulare au depistat peste 2 030 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

Viteza și alcoolul la volan rămân cele mai frecvente încălcări ale șoferilor. Astfel: - 1 321 șoferi au depășit limita de viteză; - 97 de șoferi au fost prinși în timp ce conduceau în stare de ebrietate; - 48 șofau fără a avea acte la ei.

În acest weekend, din cauza șoferilor imprudenți, pe teritoriul țării s-au produs 17 accidente rutiere, soldate cu 22 persoane traumatizate.

INP informează că va intensifica patrularea pe întreg teritoriul țării, întru a descuraja și preveni condusul în stare de ebrietate la volan și deplasarea cu viteză excesivă, acestea fiind principalele cauze care pot genera accidente rutiere.


Pub