01:06:30 25.04.2024
Stiri

Premierul Maia Sandu este așteptată la DISCUȚII cu deputații PD. „Vrem o discuție SINCERĂ. Urmează să decidem dacă votăm sau nu MOȚIUNEA socialiștilor”

Politică 11.11.2019 11:45 Vizualizări5205 Autor: Ziarul National
Premierul Maia Sandu este așteptată la DISCUȚII cu deputații PD. „Vrem o discuție SINCERĂ. Urmează să decidem dacă votăm sau nu MOȚIUNEA socialiștilor” Captură


Fracțiunea Partidului Democrat (PD) nu a luat, deocamdată, o decizie în privința sprijinirii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Sandu, care a fost înaintată săptămâna trecută de PSRM. Totuși, pe ultima sută de metri, democrații o așteaptă pe Maia Sandu la discuții, a declarat deputatul Sergiu Sârbu, membru al Comisiei juridice pentru numiri și imunități.

Sârbu a declarat că prezența la ședința Comisiei juridice nu înseamnă că fracțiunea PD va susține moțiunea PSRM împotriva Guvernului Sandu. „Votul de astăzi din Comisie a fost pentru a respecta procedurile, nu e un vot politic. Noi nu am decis cum vom vota. Urmează ca astăzi, în această seară, dar și mâine dimineață să ne întrunim și să luăm o decizie”, a declarat Sârbu.

Acesta este convins că primele modificări la Legea Procuraturii, atunci când s-a decis organizarea unui concurs, dar și modificările propuse de Maia Sandu, prin asumarea răspunderii sunt anticonstituționale.

Sârbu a mai adăugat că nu există negocieri secrete între PD și PSRM, așa cum a declarat deputatul Chiril Moțpan.

„Cred că e vorba de un gest de disperare a colegilor de la „ACUM”. Mai bine ar veni la fracțiunea PD să purtăm discuții sincere… În ultimele cinci luni am fost mereu atacați. Să vină la discuție să discutăm despre dezvoltarea de mai departe a R. Moldova”, a precizat Sârbu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md